letthereberock

Sunshine

Kategori: Allmänt

Hur härligt var inte vädret igår? Tror temperaturen var uppe i cirka 8 plusgrader och solen värmde. Idag är det också bra väder men inte lika klarblå himmel som igår.
 
På senast tiden har det blivit rätt mycket träning och man känner verkligen i kroppen vad bra man mår utav det. Är inte alls lika spänd och stel som man blir när man sitter på sitt arsle och pluggar framför en dator. Men nästa vecka fram till påsk ska jag ut på VFU och kommer att befinna mig på Gredelby skola i en årskurs 1.
 
Var på middag hos farmor och farfar i måndags och vid dem så hade en person bildat stora djur av snön:
 
 
 

Audition

Kategori: Allmänt

Ikväll ska jag på dansaudition inför föreställningen "Snövit". Drömde om det i natt och där gick det inte alls bra. Min danslärare Pontus var den som bestämde om vilka som skulle få komma med och helt plötsligt så var han Allans farmor samtidigt som vi hade förflyttat oss ut och det var varmt. Haha, så man kan drömma ibland!
 
Jaja, wish me luck! Bjuder på gamla dansbilder från bolandtiden.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Die Hard

Kategori: Allmänt

A good day to die hard. Kanske inte men den filmen ska jag, Amanda och Agnetha se ikväll. Kommer bli sketa bra det. Först ska jag och Amanda käka på tacobar och har hört bra saker om det stället så man får väl hoppas på det bästa.
 
Igår åkte jag och Rasmus skridskor på studenternas i den härliga solen. Gud så skönt det var! Han tog med sig varm choklad och jag hade bakat chokladmuffins så vi satt där i solen och njöt. Sov även över hos mamma och pappa.
 
Allan har en tid tillbaka haft ont i handleden och han har både fått handledskydd och en kortisonspruta men ingenting har hjälpt. Förra veckan var han på magnetröntgen och fick komma tillbaka dig idag. Det visade sig att hans ledband hade gått av så dem måste operera honom och få gå gipsad en tid plus att han blir sjukskriven cirka 2-3 månader. Stackarn..
 

Spinning

Kategori: Allmänt

Enligt väderprognoserna så ska det här vara sista dagen med mulet väder och snö. Hur länge har det varit grått väder nu? Cirka två veckor minst skulle jag tro. Just nu snöar det ytterst lite och jag bara längtar till våren och få känna den där solen som finns där bakom någonstans far far away.
 
I måndags hade jag tenta i vetenskapsteori. Ojoj, garanterat omtenta på den. Tror hälften av dem som gjorde tentan gick efter 45 minuter och då fick vi ändå sitta i tre timmar.
Idag ska jag luncha med Chatrine på stan. Ska bli skoj, har inte träffat henne på jättelänge. Men först blir det spinningpass!
 
Bilden togs igår när jag gick förbi svandammen. Lampor lyste upp skridskobanan samtidigt som de hade ställts ut högtalare med soft musik.
 

MTV

Kategori: Allmänt

Vad står MTV för? Jo, music television. Är det någon musik på dagens MTV? Svaret är nej. Det är bara ren skit på den kanalen jämfört med vad det var förut. Då var det verkligen musik. Minns att man satt och lyssnade och skrev ner låtar som man tyckte var bra och laddade ner dom på något som hette limewire, vet ej om det finns kvar. Men även Z tv var också bra. På kvällarna visade alltid MTV beavis and butthead, happy tree friends och svampbob fyrkant. Haha vilka tider!
 
 

Alla hjärtans dag

Kategori: Allmänt

Glad alla hjärtans dag eller som Helge sa till mig "I vårat grannland i öst firar man idag vänskapens dag idag. Tycker det är mycket bättre och kör vidare på det". Det tycker jag lät mycket bättre istället för "alla hjärtans dag". Känns som att man når ut till fler personer då.
 
Tentamen på måndag så sitter och kämpar med en superdupertråkig bok. Kommer garanterat att kugga på den då jag inte förstår någonting utav vad som komma skall.
 
Någon som är duktig på att förstå drömmar? Det är nämligen så att jag i kanske två veckors tid har drömt om djur i olika skeenden. Dem yttrar sig på olika sätt och ingen av drömmarna hänger ihop. Oftast drömmer jag att jag har flera hamstrar och att dessa är liksom "mänskliga" på ett eller annat sätt. Sedan har jag drömt om vargar, fjärilar, gräsänder och hundar. Sist drömde jag om min kusins barn som förvandlades från att vara fjäril till att vara mänsklig till att bli en gräsand. Vad som var orsaken till de olika skiftena var att om han kände sig älskad utav människorna runtomkring sig så var han sig själv men kände man inte något gentemot honom så var han antingen arg (gräsand) eller ledsen (fjäril). Mycket skumma drömmar!
 
 

Mystify

Kategori: Allmänt

INXS - Mystify
 
All veils and misty
Streets of blue
Almond looks
That chill divine
Some silken moment
Goes on forever
And we're leaving broken hearts behind

Mystify
Mystify me
Mystify
Mystify me

I need perfection
Some twisted selection
That tangles me
To keep me alive

In all that exists
None have your beauty
I see your face
I will survive

Eternally wild with the power
To make every moment come alive
All those stars that shine upon you
Will kiss you every night

All veils and misty
Streets of blue
Almond looks
That chill divine
Some silken moment
Goes on forever
And we're leaving
Yeah we're leaving broken hearts behind

You're eternally wild with the power
To make every moment come alive
All those stars that shine upon you
And they'll kiss you every night
 

Dansensembel

Kategori: Allmänt

Nu är det så att jag har, via uppsaladansakademin anmält mig till en dansaudition den 24 februari till en föreställning som kommer att släppas runt jul detta år. Föreställningen heter "Snövit" och som uttagen kan man antingen hamna i själva dansensembeln eller få andra roller. Det jag vet är att på audition dagen får man en nummerlapp och man ska vara uppvärmd. Mer än så vet ingen.
 
Skolan går just nu ganska bra. Väldigt mycket att göra dock! Ska strax söka en sommarkurs för teknik så att man blir behörig i det då detta är det enda sättet att bli behörig i ämnet.
 

Pappa 41 år

Kategori: Allmänt

Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva uti hundrade år
Javisst ska du leva, ja visst ska du leva, ja visst ska du leva uti hundrade år.
 
GRATTIS!
 

Idag fyller pappa år så ska ut till knifetown senare och gratta honom.
Sitter just nu med alla dessa texter som ska göras under den här delkursen och det är så boring! Har aldrig haft såhär tråkigt i hela mitt liv. Längtar tills man kommer ut på VFU och få släppa allting. Men mest längtar jag till hösten då det kommer bli en rolig kurs (hoppas jag i alla fall).
 
Kollade på ett program igår som handlade om vildhundar i Afrika. De är utrotningshotade. Säg nån art som inte är det? Vad fan rent ut sagt håller människan på med? Jag hatar människor, varför tror vi att vi kan bestämma över deras djurrike? Det är människan som är det svinigaste djuret som någonsin har levt på denna planet!!

1 februari

Kategori: Allmänt

Hur fort har inte januari månad gått? Det sa bara swisch så var den förbi. Man märker nu att vi går mot ljusare tider, är ju iaf hyffsat ljust fram till halv fem nu. Fint väder har vi idag med och det ser inte ut att vara mycket vind.
 
Imorgon bär det iväg till Gävle för att hjälpa Amanda med flytten till hennes nya lägenhet. Ska bli spännande att se hur den ser ut.
 
Nya tankar kring examensarbetet som kommer att skriva med en som heter Ida:
 
- Vilket läromedel används för läs och skrivinlärning?
- Hur skiljer sig de olika läromedlen åt?
- Vad är valet till dessa läromedel?
- Vad anser eleverna om de läromedel som används?
 
Syftet är ej formulerat än. Alltså kommer jag inte att skriva om idrottsundervisning utan bara i själva PM:et.