letthereberock

Halloween

Kategori: Allmänt

Ja, trevlig halloween till er allihopa. Själv så drar jag och familjen till Leksand i Dalarna. Vi har bokat en stuga, eller snarare mamma och pappa har bokat en stuga som vi ska övernatta i i två nätter.
Riktigt fint väder ute. Hoppas att det håller sig hela dagen och hela landet så att säga. Det här ska bli riktigt mysigt!
 
 

Vintertid

Kategori: Allmänt

Enligt sommartiden gick jag upp 8.30, men så kom jag på att det är ju vintertid nu så klockan bara var 7.30. Det kändes skönt! Gillar morgnar, plus att det är så himla vackert ute just nu. Solen skiner och det är frost.Just nu är det cirka 6 minus.
 
Rambo verkar må bättre, han är piggare och äter mer nu. Dock så fortsätter han att kissa runt i buren och slickar upp det, så har lagt ut toapapper på själva plasten så att kisset suger upp i pappret så han inte kan slicka upp det. Dålig vana!
 
Wilma i Gredelbyhagar för tre år sedan.

Veterinärsbesök

Kategori: Allmänt

Var in till veterinären idag med Rambo då jag tycker att han har betett sig annorlunda gentemot förut men även druckit och kissat överdrivet mycket, samt druckit upp sitt kiss därefter.Dom trodde att han hade urinvägsinfektion och fick en medicin som ska hjälpa. Hjälper inte medicinen så skulle jag komma in igen och det har då förmodligen spridit sig vidare till njurarna. Besöket gick på 570 kr, dyrt men ändå billigt.
 
Såhär såg Rambo ut under tiden han skiftade färg på pälsen.

Nostalgi

Kategori: Allmänt

Smsade nyss med Amanda och vi kom fram till att kändes så länge sedan vi sågs. Här kommer massa nostalgi bilder på oss, saknar de gamla tiderna ibland!
 
Dalarna 2009
 
Hemmakväll, tror det är 2008
 
Parteeeey
 
Kräftskiva, 2008
 
HAHA! Minns att detta var innan vi åkte iväg och såg på Rasmus hockeymatch
 
Middag hos Jennifer
 
I min gamla säng
 
Innan Allans spelning en gång i tiden. Sjuka kort vi har tagit genom tiderna...
 
Nyårsafton 2009/2010
 
Samma nyår
 
Nyårsafton 2007. Länge sen!
 
Valborg 2008
 
Sommarparty
 
Samma kväll.
 
Niornas avslutningsmiddag
 
Valborg 2009
 
På syslöjden i nian
 
På Gröna Lund
 
Nyår 2007
 
 
Har så sjukt många roliga minnen med dig!!

Kiss

Kategori: Allmänt

Nu är även biljetter bokade till Kiss som kommer den 1 juni 2013. Sittplatserna tog slut direkt så kommer få ståplats både på Iron Maiden och Kiss. Kommer bli sjukt nice! Kiss nya skiva är riktigt bra, albumet heter "Monster".
 
Idag var jag och Allan iväg till gränby och shoppade lite kläder. Kände att det behövdes nu inför hösten. På tal om hösten. Igår morse körde jag bil till Knivsta, det var runt 3 minusgrader och soligt. Frosten lös upp alla åkrar, det var så himla vackert! Undra när första snön kommer??
 

Höstdag

Kategori: Allmänt

Sista veckan på vfun nu. Känns lite tråkigt, har lärt känna eleverna bra och trivs så bra med min handledare. Har iaf bakat till personalen idag, det blev vaniljmuffins.
 
Både igår och idag har varit kanondagar med fint väder! Älskar när det är lite kyligt och solen lyser och alla fina färger man ser på alla löv. Tog lite kort när jag var ute och gick.
 
 
 
 
 
 
 

Iron Maiden

Kategori: Allmänt

Iron Maiden biljetter bokade! 13 juli 2013 fett nice!!!!