letthereberock

Knockdown

Kategori: Allmänt

Kan inte beskriva hur fort veckorna går nu när man är ute på praktik. Skönt iofs, men då går ju även helgerna fort och det är inte så skönt. Den här helgen var Allan till Norge och tävlade fullkontakt karate. Han kom trea vilket är riktigt bra! I fredags var jag, Rasmus och Sanna på bio och såg nya Bourne filmen. Den var sådär. Tycker bättre om de andra filmerna. Igår kväll kom Helge och Amanda på besök. Vi käkade tacos och tittade på disneyfilmen Alladin. Bakade även bullar igår (igen) då vi på torsdag ska ha bullkalas då det är kanelbullens dag.
 
Inom NO har vi arbetat med fotosyntesen och näringskedjor. I torsdags fick de göra ett litet test på det vi har arbetat med och de kunde väldigt mycket. Detta måste betyda på att jag har använt rätt metoder när jag har undervisat om det!
 
Roligt klipp: http://www.youtube.com/watch?v=OppZ0Aayd88

Hollyana

Kategori: Allmänt

En låt som har fastnat i mitt huvud, "Hollyana" med Toto. Får inte bort den!
Hela veckan har gått super. Har haft både NO och svenska. Igår var vi ut till Eda i Lagga och hade friluftsdag. Jag och min handledare höll i kanotpaddlingen. I torsdag hade alla A - klasser mångkampen då årskurs 6 höll i alla stationer. Idag kommer mamma och pappa på middag så måste städa och fixa all mat!

Cherry Pie

Kategori: Allmänt

Filmen vi såg igår var faktiskt bra. Vissa skämt man inte varför dom säger men de har ju en gammal skön anledning för det. Bästa kommentaren var ju ändå "rest in pieces"! Dock var det så jävla hög ljudnivå i början så fick gå ut och säga till.
 
Har varit iväg och tränat och storhandlat idag. Nu sitter jag i soffan och lyssnar på "Warrant", enda låten jag hade hört med dom var "Cherry Pie" vilket är en klassiker för mig och Amanda! Bra skit!!
 
 

Bio

Kategori: Allmänt

Tomorrow blir det bio med Agnetha. Vi ska gå och se "the expendables 2". Allan sa att den var as rolig så vi får hoppas på det! Den här veckan har gått jättebra och hade min första lektion i NO igår. Den behandlade fotosyntesen och eleverna var super duktiga och engagerade. Nästa vecka startar mina andra lektioner jag ska ha i svenska och matematik. Så just nu håller jag på att läsa boken av Astrid Lindgren "Mio, min Mio". Har faktiskt aldrig sett filmen eller läst boken. Katastrof!
 

Dirty Dancing

Kategori: Allmänt

Igår var jag, mamma och farmor och såg Dirty Dancing på china teatern i Stockholm. SJUKT BRA! Älskade alla dansnummer!! Sen så var det lagom ljudnivå, precis som det ska vara. Har frostat av frysen idag, fyfaen säger jag för det! Var så mycket is så fick använda tre handdukar som blev totalt dyngsura. Imorgon startar vfu:n i 5 veckor, ser inte fram emot uppgifterna som ska göras under tiden..
 
Var massa stånd längs vägen dit, detta var en utav dem.
 
Farmor och mamma
Scenen innan showen.
 
 

Jazz

Kategori: Allmänt

Idag startar jazzdansen klockan 19.00 wiihoo! Har stretchat som tusan nu hela våren och hoppas att det kommer att visa resultat när jag jag dansar. I måndags startade kursen auo2 som håller på hela terminen. Den verkar helt okej än så länge. Är inte så mycket för att läsa en massa ointressanta texter som dom bara har gett för att vi ska läsa, som känns som att dom bara finns för att vi ska ha något att göra. Håller på att läsa ut första texten nu och har gjort anteckningar av det viktigaste. Varför har jag inte gjort så förr?! Mycket bättre än att sitta och bläddra fram och tillbaka.