letthereberock

Ösregn

Kategori: Allmänt

Just nu står det som spön i backen. Har inte sett regnet på över en vecka nu. Hoppas inte skiten med det dåliga vädret är tillbaka. Vill ha sommar lite till. Igår fick jag reda på att Rasmus och Sanna har förlovat sig, grattis till er!
Idag ska jag & Allan på middag hos mormor och morfar och även lämna över Wilma. Sen imorgon drar vi ut till gräddö igen och sover över en natt.
 
Jag håller nog med Allan när han säger att "the dark knight" är bättre än "the dark knight rises". Jag ska inte säga varför för er som inte har sett den men jag säger då GÅ OCH SE DEN!

Hundvakt

Kategori: Allmänt

Nu är vi inne på dag 2 i hundvakteriet. Igår var vi ut till humelviken som ligger precis vid gräddö. Allans pappa har stuga där och vi tillbringade hela dagen där. Wilma var den som badade mest. Var nog riktigt skönt för henne i denna värme. Idag ska vi bara slappa och glo på OS. Kanske blir lite hemmaträning senare ikväll.
.
Wilma och jag i havet.
 
 
 

Karlshamn

Kategori: Allmänt

En mycket bra start på Allans semester har vi haft. I Fredags firade vi Rasmus och sedan drog vi ner till Karlshamn i lördags som ligger i blekinge. Vi var där lördag till tisdag. Nästa år blir det fler dagar för det kändes lite väl kort tid. Eftersom det har varit en dålig sommar så var det grymt kallt i havet. Endast 13 grader. Jag doppade bara fötterna medans Allan pinade sig i och badade lite. I måndags var vi till ett badställe som hade kritvit sandstrand, och långgrundt var det också.
 
Ikväll ska vi gå och se batman - the dark knight rises klockan 21.30
 
Stranden
 
Vid klipporna i Karlshamn

Brorsan 18 år

Kategori: Allmänt

Ja må du leva, ja må du leva, ja må du leva uti hundrade år. Ja visst ska du leva, ja visst ska du leva, ja visst ska du leva uti hundrade år. Hurra hurra hurra hurra!! GRATTIS!!!!
Nu är du allt en stor pojke. Lite bilder nedanför som jag har tagit på dig genom årens gång:
 
Rasmus på min 17 års dag. 13 år.
 
Alice Cooper 2011
 
Gotland 2009
 
Mot Danmark. Runt sex på morgonen
 
Julafton 2007. Du testar att smaka på dooleys.
 
På morfars 60 års fest.
Ramsvik 2012
 
Riga 2011
 
Värmland 2008
 
Du försökte dig på balett
 
Stekare
 
Du som tomte julafton 2009
 
Du är en gryyyym hockeylirare
Rasmus i action

Saga

Kategori: Allmänt

Dagen har varit som en saga, fick träffa Saga. Amandas familjs hund. Så himla sööööt!! Åh! Finns inget sötare än golden retriever valpar! Sedan bar det hem till föräldrarna. Efter maten åke vi ut till pilsbo och spelade fotbollskrocket. As skoj! Blev samma statistik båda spelen, Rasmus etta, pappa tvåa, jag trea och mamma fyra.
 
Saga i Amandas famn
 
Saga i mitt knä

Födelsedagsveckan

Kategori: Allmänt

Idag fyller mormor 62 år och farfar 66 år. Stort grattis till er båda!! Igår var vi hem till mormor och firade henne, idag blir det firande av farfar. På torsdag fyller min bror 18 år! Blir storkalas på fredag.
Ska nu sitta och skriva på eget arbete som ska vara klart senast tills på fredag men tror jag blir klar idag. Finns inte så mycket mer att skriva om. Sen så kom jag in på kursen auo2 i höst som är en obligatorisk kurs för alla lärarstudenter.
 

So you think you can dance

Kategori: Allmänt

Sitter och kollar på "so you think you can dance". Dom är så grymt duktiga och jag är otroligt sugen på att börja dansa jazz igen så jag tänker faktiskt göra det. Det går inte längre. Struntade i att ta dansklasser i våras men nu måste jag få ta ut mina svängar igen. Sen så skulle det vara så kul att vara med i en musikal igen. Har ju varit med i "west side story" och "urinetown". Men en dröm vore "Grease"!! Lite nostalgi bilder under.UrinetownJag & Thess, rebeller.
Jag & Leffe under west side story. Vi var med i sharks.
Run freedom run. Ur urinetown.

Waxholm

Kategori: Allmänt

Nu är ju skolan äntligen slut och kan pusta ut så idag åkte familjen + morfar, farmor och farfar ut till Waxholm i Stockholms skärgård. Det var riktigt skog. Vi hade tur med vädret, det var fint där men här hemma var det regnigt hela dagen. Riktig skit sommar har det varit hittils faktiskt, nästan skämmigt. Har suttit och skrivit på eget arbete som vi ska utföra nu i två veckors tid. Ska skickas in fredagen den 20 juli, men är strax klar med den.
 
På färjan mellan fastland och ö.

DVD filmer tillsalu

Kategori: Allmänt

Kan berätta det att Allan säljer alla sina dvd filmer på blocket. Kostar 20 kr styck. Listan hittar ni på länken: http://www.blocket.se/uppsala/Film_41317458.htm?ca=10&w=1

Tenta

Kategori: Allmänt

Idag var det tenta i floristik. Klarade 2/3 delar. Första delen var att man skulle kunna de olika blomfamiljerna på latin, så då fick vi se 6 stycken växter. Jag klarade 5/6. Andra delen var artdelen. Där kunde man få 76 poäng totalt. Jag fick 61. Sista delen visste jag att jag skulle faila på. Det var att nyckla fram 6 stycken växter. 3/6 var godkänt, jag fick 2/6. Så den får jag göra om i höst igen! Men nu är det så JÄVLA skönt att slippa tänka på plugg för ett tag. Är verkligen helt slut i huvudet. Orkar knappt tänka längre..
 
Igår var jag, mamma, Rasmus, Sanna, mormor & morfar till eckerö. Köpte bacardi razz, en platta öl och godis.
 
Vid bussen påväg till eckerö.

Ny månad

Kategori: Allmänt

Nu är det juli månad och det var en ganska bra start faktiskt med tanke på vädret. Men nu är det ganska mulet, solen tittar fram ibland. Körde en liten joggingtur på förmiddagen, har bestämt mig för att springa varje söndag fram tills träningen börjar igen. Har även skurat golvet, det var ett tag sedan!
 
Rambo leker på skrivbordet.
 
Han blev nyfiken när jag började ta kort på honom.