letthereberock

Rephelg

Kategori: Allmänt

Jahapp! Just nu händer det inte så mycket i skolvärlden, bara massa tentapluggskit hit och dit! Imorgon är det äntligen över för ett tag. Min mage klarar verkligen inte av stressen som uppstår vid tentor, blä! Vill bara säga det att i helgen har vi en väldans massa rep kring föreställningen "Snövit" och att vi kommer att ha en liten miniföreställning klockan 17.00 på söndag på salabacksgatan 50 (i uppsaladansakademins lokaler). Inträde kostar dock 20 kronor men det är det värt kan jag lova! Och ja, glad halloween då eller vad man nu säger!
 
 
"Please let me take you
Out of the darkness and into the light
Cause I have faith in you
That you're gonna make it through another night
Stop thinking about
The easy way out
There's no need to go and blow the candle out
Because you're not done
You're far too young
And the best is yet to come"

Hey Joe

Kategori: Allmänt

Hey Joe, where you goin' with that gun in your hand
Hey Joe, I said where you goin' with that gun in your hand
I'm goin' down to shoot my ol' lady
I caught her messin' 'round with another man. Jimi Hendrix

Galet bra låt och galet bra gitarrist, eller var rättare sagt! Hej mitt vinterland, nu är jag här? Eller? Fan vad jag älskar hösten när den ser ut som den gör just nu. Soligt väder, någon minusgrad och fina färger på träden. Tror det spirar lite kärlek i luften också bland folket, näääjs! I lördags var jag och Sanna och såg musikalen "Rock of ages". Sjukt bra säger jag bara! Vi blev så kära i den så vi knappt fann några bra ord till att beskriva den. Gå och se den gott folk!
 
Utanför Chinateatern

Känslor

Kategori: Allmänt

Känslor, bra eller dåligt? Dom får en att må bra ena stunden och dåligt andra stunden. Varför i helvete ska vissa saker vara så svårt och andra så lätt? Liksom att lita på en person går ju bara på känslan och inte så mycket på hur förnuftig man är. Dålig självkänsla resulterar ju ofta till att man har svårt att lita på andra människor. Självklart kan det ha med andra saker att göra också men då beror det oftast på tidigare erfarenheter. Har själv svårt att lita på människor men där är det inte självkänslan som fuckar up det utan annat bullshit som har hänt. En känsla i evolutionen må ha ett visst syfte annars skulle den inte funnits. Men frågan är då vad vissa känslor fyller för syfte? Typ svartsjuka, avundsjuka osv. Allt det som får oss att må dåligt. Eller uppstår dessa känslor bara i sociala sammanhang, liksom om man levde själv på en öde ö så skulle man kanske inte ha någon känsla av dem. Har ibland tänkt på hur satans skönt det skulle vara att få leva ett med naturen och inte med någon annan som kan få de där känslorna att uppstå. Människor säger jag bara..

What does the fox says?

Kategori: Allmänt

But there is one sound
That no one knows
What does the fox say?
 
Haha sjukt skön låt förutom en cp text.Kommer bli en plåga ute på krogen, garanterat! En annan sköninglåt jag hörde idag på radion på trot eller ej, P3. Låten heter Royals med Lorde. Värd att lyssna på tycker jag, dock inte rock så håll i hatten! Uppdates, går pra i skolan. Har ev fått ett jobb på segerstaskolan till våren. Woop woop! Utgång imorgon med några sköningar!
 
 
 
 
 
Ibland saknar man lugg. Dock sjukt jobbigt att behöva klippa den stup i kvarten..

Jag bara kände fört

Kategori: Allmänt

Jag bara måste lägga upp gamla bilder från gymnasietiden som jag har hittat. Det var tider det!
 
Gunilla och jag
 
Innan klassfotot i 3:an
 
Parteey
 
Studentskiva
 
Studenten
 
Julshow i 2:an
 
Backstage ur musikalen i 3:an
 

Helljus

Kategori: Allmänt

Vad fan är det med folk som ska slå på helljus innan dom har hunnit passerat en? Vet inte hur många bilar man har mött som bländar en på det där sättet. Eller de som ligger bakom en och har helljus på. Alltså, fattar dom inte att det också bländar i backspegeln? Tänk liiiite...
 
Helgen blir något att se fram emot. Fira Helgeman som blir 28 barre, snart 30års kris hurru! Sen dejt på lördag med en ganska så mysig person. High five!
 
Jag och Helgeman från i somras