letthereberock

Flytthelg

Kategori: Allmänt

I helgen flyttar jag hemifrån (igen). Det är blandade känslor. Det ska bli skönt att få spendera tid med sig själv men samtidigt vet jag att jag som människa gillar att ha folk omkring mig. Min tanke är då att försöka hitta på så mycket saker som möjligt. Däremot är det nog inte så stor chans till att jag hinner bli något rastlös då det händer väldigt mycket denna termin. Sista terminen på lärarutbildningen, dans i stora mängder i både arbete, dansuppsättning samt vanlig danskurs i jazz. Mycket dans och plugg med andra ord.
 
Släng iväg ett sms om ni vill veta vart jag flyttar och vill komma förbi på en fikish!
 
 

Min drömkille

Kategori: Allmänt

Min drömkille, jag säger bara Wolverine. Alltså Hugh Jackman, hur manlig är inte han? Kan man inte få vara med i filmerna X-men för ett tag och få vara Wolverines flickvän? Jag bara undrar liksom. Back to the reality, omtenta imorgon. Jobb resterande vecka och ja nästa helg flyttar jag. Helt galet! Sen den 2 september börjar skolan min, sista terminen. Fett skönt!
 

Nature boy

Kategori: Allmänt

There was a boy
A very strange, enchanted boy
They say he wandered very far
Very far, over land and sea
A little shy and sad of eye
But very wise was he
 
And then one day,
One magic day he passed my way
While we spoke of many things
Fools and Kings
This he said to me
  
The greatest thing you'll ever learn
Is just to love and be loved in return
 

Snövit

Kategori: Allmänt

Den 6 december är det dags för premiär av dansföreställningen "Snövit". Än så länge är det sex föreställningar som kommer visas, blir det mycket tryck på biljetter kommer dagarna att utökas. Föreställningen kommer troligtvis att äga rum i Eriksbergsskolans aula. Listar datum och tider nedanför.
 
Fredag 6/12 19.00
Lördag 7/12 15.00
Söndag 8/12 15.00
Fredag 13/12 19.00
Lördag 14/12 15.00
Söndag 15/12 15.00
 
 
 

Kulturnatten

Kategori: Allmänt

Kulturnatten, 14 september klockan 19.00 på resecentrum i Uppsala uppträder vi på uppsala dansakademi. Utdrag ur dansensemblen "snövit" kommer att visas. Be there!
 
Jag längst ner på bilden

For those about to rock

Kategori: Allmänt

Äntligen är sommarkursen i teknik över. Nog för att den har varit väldigt bra med bra lärare men den har varit ett stressmoment som har legat i bakhuvudet hela sommaren över alla uppgifter man skulle ha gjort till den här veckan. Nu är det bara en liten tenta kvar att göra innan kursen "Idrott och hälsa A" startar i augusti. Den gör mig behörig som idrottslärare upp till årskurs 6, grymt! Sen är studierna slut. Sen är jag nyexaminerad låg och mellanstadie lärare i ämnena svenska, matematik, No, teknik och idrott. WE SALUTE YOU!
 
 
 

Straight on

Kategori: Allmänt

Favoritlåt just nu med Heart
 
Quite some time, I been sittin' it out
Didn't take no chances
I was a pris'ner of doubt.
I knocked down the wailin' wall
Ain't no sin
Got the feel of fortune; deal me in

Comin' straight on for you. You made my mind.
Now I'm stronger. Now I'm comin' through
Straight on, straight on for you
Straight on for you.

Now I know I got to play my hand
What the winner don't know, a gambler understands
My heart keeps playin' it through
with you, my friend
I'll take my chances on you again and again

Comin' straight on for you. You made my mind
Now I'm stronger. Now I'm comin' through
Straight on, straight on for you
Straight on for you
 
 
 

Tenacious D

Kategori: Allmänt

Funderar starkt på att gå på Tenacious D på grönan på söndag. Dom är så sjukt jävla rockiga! Deras texter är sjuka men musiken är så grymt bra! Jack Black är ju sån sjukt bra skådis också så nästan så att man även vill se honom för det.
 
This music that you play for us
Comes from the depths of Hell
Rock 'n' roll's the Devil's work
He wants you to rebel
 
 

Dans i mängder

Kategori: Allmänt

I höst blir det mycket dans som gäller. Jobb som dansledare för knatteskutt, danslektioner i jazz och roll som dvärg i dansföreställningen "Snövit" som har premiär när jag fyller år den 7 december. Kommer bli awesome! Eller, it's gonna be legen wait for it.... dary! Legendary! Kommer bli skönt att få röra på kroppen på riktigt igen.
 
 

Att cykla i mörker

Kategori: Allmänt

Kan någon förklara för mig varför man alltid cyklar snabbare i mörkret, speciellt då man har druckit lite? Och varför blir man typ heller inte trött? Jag har alltid undrat över det där varför man i vissa situationer blir tröttare än i andra. Kroppen klarar av fysisk ansträning till ett visst läge men mycket tror jag är psykiskt av hur mycket man klarar. Tänker man att det är jobbigt och att man inte kommer klara det så blir det troligtvis så. Tänker man att man ska klara det och fortsätta kämpa så blir det även där troligtvis så. Så varför det känns som att det går snabbare att cykla när det är mörkt beror nog på att man då inte ser sin omgivning på samma sätt och man stänger då ute alla tankar om att "nu måste jag cykla lite snabbare här annars ser det ju ut som att jag inte har någon kondis". Eller vad tror ni? För mycket tankar leder till sämre prestation!