letthereberock

Desperation

Kategori: Allmänt

Hur ter sig en desperation? Varför får man känslan av att vara desperat av någonting, liksom vad har den för syfte i evolutionen? Det enda jag kan säga om den är att den är grymt jävla jobbig. Den är jobbig för den som känner desperationen och den som blir utsatt för den. Just nu känner jag mig själv desperat efter frågan varför? Det finns så många frågor jag vill ha svar på men vad gör dessa frågor med mig egentligen? Jo man mår lite sämre än om man hade sluppit dessa stora frågetecken. Här syftar jag ej frågan kring själva livet då jag inte tror man föds på grund av ett syfte, alltså att det inte finns någon mening med livet utan mer frågor kring människors tankar och agerandet kring de beslut som fattas. Jag tror inte dessa människor har något direkt bra svar på det heller, tyvärr.

Ready for love

Kategori: Allmänt

 
Walkin' down this rocky road
Wondering where my life is leadin'
Rollin' on to the bitter end
Finding out along the way
What it takes to keep love living
You should know how it feels, my friend

Ooh, I want you to stay
Ooh, I want you today

I'm ready for love
Oh baby, I'm ready for love
Ready for love
Oh baby, I'm ready for love

Now I'm on my feet again
Better things are bound to happen
All my dues surely must be paid
Many miles and many tears
Times were hard but now they're changing
You should know that I'm not afraid

Ooh, I want you to stay
Ooh, I want you today

I'm ready for love
Oh baby, I'm ready for love
I'm ready for love
Oh baby, I'm ready for love
Oh, for your love
 

Bad Company
 
 

Vänstertrafik?

Kategori: Allmänt

Har inte ni någon gång tänkt på när ni går på en trottoar att äldre människor ALLTID går på vänster sida. Hur kommer det sig att dom gör det? Det är helt korrekt att man ska gå på vänster sida så att man möter fordonstrafiken på en väg men däremot inte på en vanlig gångtrottoar. Jag vet inte hur många gånger jag har kommit cyklandes och så blir man överraskad i hörnet av att en pensionär kommer mötandes. Lever dom kvar på gamla dar när det var vänstertrafik eller vad är det frågan om? Oldie, ni är farliga i trafiken!

Gruvarbete

Kategori: Allmänt

Igår på kulturnatten var det dansuppvisning av Uppsala dansakademi. Det var grymt kul då det var mycket folk som kom och kikade och vi var bara grymma helt enkelt! Mer dans senare idag. Kan inte få nog av det!
 
Bild från gårdagens uppvisning
 

Definition av kärlek

Kategori: Allmänt

Finns det någon eller något som kan definiera ordet kärlek? Är inte det bara ett ord för att människan alltid ska lägga in allt i olika fack? Jag och Amanda diskuterade detta i helgen och vi frågade varandra vad det är vi ser hos personen när vi är förälskade i någon. Jag hade tyvär inget vettigt svar. Många säger att personen man förälskar sig i har många bra egenskaper och bra utseende. Men det kan ju lika gärna vara någon annan som visar sig ha exakt samma lika egenskaper och utseende, inte innebär det att man är förälskad i den personen med? Vi kom fram till att kärlek måste vara en känsla som inte går att sätta ord på eller beskriva. Liksom, vad innebär att man älskar någon? Är det en känsla eller är det bara ett uttryck som ska definiera något som vi känner för att förstå vad det är vi menar? Vad är denna känsla och vad betyder den? Hur kommer det sig att man har olika nivåer på känslor beroende på hur länge man har varit tillsammans med någon? Liksom man älskar sina föräldrar och syskon men man älskar även personen man är kär i. Hur skiljer man dessa åt om inte med känslan?

Steelheart

Kategori: Allmänt

För alla er rockers där ute vill jag tipsa om ett grymt bra glamrock band, nämligen Steelheart. För er som bara älskar rockbalader ska lyssna på låten "She's gone". När jag hörde den låten för första gången tänkte jag på min vän Amanda direkt. Jag tipsade om låten och fick till svar att jag känner henne väl. Den här typen av musik lyssnade vi mycket på i vår ungdom (nog för att vi inte är så gamla nu men ni förstår vad jag menar). När livet bara var som en dans på rosor. Men ja, Steelheart. Värt att lyssna på!
 

Höstfeeling

Kategori: Allmänt

Idag var det en sån där perfekt dag att vara ute i skogen och vandra lite. Så det gjorde jag! Lite övning inför nästa veckas friluftstur till fjällnora med övernattning i tält, vandring, kanotpaddling, you name it!
Bilder från skogspromenaden
 
 
 
 
 
 
 
 

Scorpions

Kategori: Allmänt

Hur länge sedan var det inte man lyssnade på Scorpions? Sjukt så bra dom är! När jag såg killen på idol som sjöng låten "holiday" blev jag så glad. Jag älskar när folk kommer in och sjunger gammal rock även om det kanske inte alltid låter så bra. Alexander Bard kan ju bara gå och hänga sig som säger att rock inte levererar idag för det kommer det alltid att göra!
 
 
When the sunlight is rising up in my eyes
And the long night has left me back at somebody's side
It feels alright for a long sweet minute like hours before
But it's more like looking out for something
I can't find anymore